...

Aktivan odmor i Avantura: Rafting, Planinarenje, Izleti | Adventure Tara

od €145,00
Rezervacija

Rafting na Tari i Trnovačko jezero

Not Rated
Duration

3 dana

Tour Type

Daily Tour

Group Size

10 people

Languages

English, Srpski

Posjeta Trnovačkom jezeru i Rafting Tarom – Trodnevni Program u kojem ćete imati priliku posjetiti najljepše jezero Crne Gore, uživati u prirodi u Nacionalnom parku Sutjeska a već sledeći dan uživati na raftingu Tarom sa Vašim prijateljima i porodicom. Detaljnije u nastavku.

RADNI DANI1/61/51/41/31/21/1
Standard////145€150€
Komfor150€150€155€160€160€165€
Lux//160€165€165€170€
VIKEND CIJENE1/61/51/41/31/21/1
Standard/////160€
Komfor170€170€175€175€180€/
Lux//180€180€185€/

Izdvojeno o aranžmanu:

 • Cijena 145€
 • Rafting 25km
 • Safari 70km
 • Noćenja 2
 • Obroci 6

Prvi dan - Dolazak u naš kamp

Dolazak u rafting centar u vremenu koje vama odgovara. Check in je od 14h. Smještaj u bungalove ili sobe. Slobodno vrijeme za druženje i upoznavanje.

Večeru služimo od 20:00h – 23:00h. Prvo veče na meniju je meso sa roštilja. Za one koji ne vole roštilj imamo u ponudi i gulaš. Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane ili ste vegetarijanac, vegan… molimo vas da nam to napomenete prilikom rezervacije aranžmana ili najkasnije prilikom prijavljivanja na recepciju. Vikendom, odnosno petkom i subotom organizujemo muziku uživo. Noćenje.

Drugi Dan - Trnovačko jezero

Okvirno vrijeme doručka je oko 9h. Imaćete priliku da probate specijalitete sa našeg podneblja, domaću hranu iz obližnjih sela - domaću pršutu, kobasicu, naše čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romanijski kajmak…

Nakon doručka polazak našim terenskim vozilima ka NP Sutjeska. Obilazimo prašumu Perućicu i sa vidikovaca posmatramo čari i ljepote netaknute prirode jedine evropske prašume. Put nastavljamo prema vidikovcu Prijevor ispod Maglića – najviše planine Bosne i Hercegovine, odakle se pruža fenomenalan pogled na Maglić, Volujak, Durmitor, Zelengoru, Jahorinu, Perućicu, kanjon Sutjeske…. Obilazimo prelijepe katune i imamo ručak u prirodi.

Poslednja lokacija koju posjećujemo je Dolina heroja – Tjentište, nekadašnji veliki turistički centar sa bogatom kulturno-istorijskom zaostavštinom. Naravno, obavezna je i posjeta spomeniku Herojima bitke na Sutjesci, kao i obilazak nekadašnjeg najvećeg otvorenog bazena Evrope na Tjentištu. Slijedi povratak u rafting centar.

Slobodno vrijeme za odmor i večera. Slijedi druženje uz logorsku vatru i muziku.

Treći Dan - Rafting Tarom sa Brštanovice

Nakon doručka podijeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svu opremu oblačite preko kupaćeg kostima ili šorca.

Vožnja od našeg kampa do početne tačke raftinga traje oko sat vremena.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćelije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih ćete doživjeti pravi osjećaj avanture i adrenalina.

Negdje na polovini spusta napravićemo pauzu i vidjeti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“, odnosno da se okupa u ledenom vodopadu čija temperatura iznosi jedva 5 °C.

Takođe, imaćete priliku i da se okupate u rijeci Pivi - rijeci nevjerovatno čiste vode. Nakon raftinga rijekom Tarom, do našeg centra, nastavljamo rijekom Drinom.

Nakon nekih 2-5 sati, koliko traje sam spust, dolazimo u podnožje rafting centra. Slijedi razduživanje opreme i topla voda, koja će vam posle hladne vode rijeke Tare, neizmjerno prijati.

Ručak služimo po povratku sa raftinga. Za ručak ćete imati priliku da probate domaću teleću čorbu, svježu seosku salatu a kao glavno jelo tu je teletina ispod sača sa krompirom. Sva jela se spremaju na licu mjesta, u našoj kuhinji, od većinski organskih namirnica iz obližnjih sela. Za dezert služimo domaće kolače - kolač sa višnjama, oblande, pite sa orasima, čupavce…

 • Boravak u rafting centru na bazi 2 noćenja
 • 6 obroka
 • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga
 • Foto safari, obilazak NP Sutjeska i Trnovačkog jezera
 • Sve pripadajuće takse
 • Konzumaciju pića u kampu
 • Individualne troškove

Višednevna

English
Srpski

Naša Lokacija:

Koliko osoba može stati u jedan raft čamac?

Rafting čamci su obično dizajnirani za 6-8 osoba, plus skiper. Međutim, postoje i veći čamci za grupe do 12-14 ljudi.

Da li je neophodna rezervacija unaprijed za rafting na Tari?

Da, tokom sezone raftinga (Maj - Oktobar) preporučuje se rezervacija unaprijed, naročito vikendom i za veće grupe.

Šta je uključeno u cijenu raftinga?

Cijena obično uključuje splavljenje sa skiperom, neopren odijelo, transport i osiguranje. Dodatne usluge kao što su ručak ili piće u kampu se obično naplaćuju posebno.

Da li moram znati plivati da bih išao na rafting?

Preporučuje se da znate plivati, ali nije neophodno da budete olimpijski plivač. Dobićete prsluk, a skiper je tu za hitne slučajeve. 

Da li je rafting na Tari bezbjedan?

Rafting je relativno siguran, ako slijedite uputstva skipera i nosite odgovarajuću opremu. Međutim, kao i kod svake avanture, postoji određeni nivo rizika.

Koje su druge aktivnosti dostupne pored raftinga na Tari?

U našoj ponudi je mnoštvo drugih aktivnosti koje možete odabrati ili kombinovati sa Raftingom na Tari, kao što su planinarenje, Zip Line, jahanje konja itd.

Kako doći do startne tačke za rafting na Tari?

Prevoz do početne tačke na rafting je organizovan sa naše strane, uračunat je u cijenu Vašeg aranžmana.

Kada je najbolje doći na rafting?

Bilo kada u toku sezone (Maj - Oktobar) možete doći na rafting, radnim danima je manja gužva, vikendima su veće grupe, s početka sezone je nivo vode veći pa je tu i veća doza adrenalina, krajem Jula i u Avgustu je nivo vode manji, rafting je sporiji, što odgovara porodicama.  

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

od €145,00

Rezervacija

Owner

Adventure Tara

Member Since 2023

Kontakt Info Vlasnika

Email

info@adventure-tara.com

Website

https://www.adventure-tara.com/

Telefon

+381621002073

Preporučeni aranžmani

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.