...

Aktivan odmor i Avantura: Rafting, Planinarenje, Izleti | Adventure Tara

O nama

Adventure Tara Rafting Centar

Nakon više od jedne i po decenije uspješnog rada i nezaboravnih avantura na rijeci Tari, odlučili smo pokrenuti našu priču, te smo stvorili "Adventure Tara" rafting centar, a zahvaljujući prijateljima i našim dragim gostima, starim i novim, koji nam ukazuju povjerenje iz godine u godinu, opstali smo i izgradili prepoznatljivo ime. Danas, na svima pristupačnoj lokaciji, okruženi zelenilom i žuborom rijeke, pružamo jedinstveno iskustvo koje spaja adrenalin, opuštanje i nezaboravne trenutke.

Naša posvećenost kvalitetu, gostoprimstvu i očuvanju prirode čini nas idealnim mjestom za sve ljubitelje prirode i avanture.

60 Ležaja

1800+ Gostiju

10+ Aktivnosti

Potrebna vam je pomoc?

Česta Pitanja

Odgovore na neka od učestalih pitanja koja dobijamo od naših gostiju možete pronaći u nastavku.

Preporučuje se da znate plivati, ali nije neophodno da budete olimpijski plivač. Dobićete prsluk, a skiper je tu za hitne slučajeve.

Bilo kada u toku sezone (Maj – Oktobar) možete doći na rafting, radnim danima je manja gužva, vikendima su veće grupe, s početka sezone je nivo vode veći pa je tu i veća doza adrenalina, krajem Jula i u Avgustu je nivo vode manji, rafting je sporiji, što odgovara porodicama.

Da. Djeca mogu doći na rafting, preporučujemo period od kraja Juna kada su manji vodostaji i kad je nivo vode dosta niži. 

Zavisi od količine padavina, vremenskih uslova pa i same odluke grupe. 

Kliknite na “Rezerviši” u glavnom meniju i pozovite nas ili nam pošaljite email. Svaka aktivnost na našem sajtu ima zasebnu formu za rezervacije i lako ćete preko nje rezervisati željeni aranžman.

Naravno, no imajte u vidu da ako ste platili avans važe određena pravila o povratu o kojima će Vas naš tim obavjestiti unaprijed. 

Rafting čamci su obično dizajnirani za 6-8 osoba, plus skiper. Ukoliko Vas nema dovoljno, spojićemo Vas sa nekom drugom grupom.

Kako do nas?

Lokacija Kampa

U nastavku smo dodali mape od svih većih gradova u okruženju do našeg kampa. Ukoliko Vam je potrebna pomoć, slobodno nas pozovite.

Ukusna domaća hrana
Smještaj u kampu
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.