Overview

Ovo je cjelodnevni izlet sa lunch paketom.

Polazak našim terenskim vozilima ka NP Sutjeska u jutarnjim časovima. Savjetujemo da obujete udobnu obuću i obučete odjeću dugih rukava i nogavica, da ponesete flašicu vode, kremu za sunčanje, kupaći…

Obilazimo prašumu Perućica i sa vidikovaca posmatramo čari i ljepote netaknute prirode jedne od poslednjih evropskih prašuma kao i vodopada Skakavac. Put nastavljamo prema vidikovcu Prijevor ispod Maglića – najviše planine Bosne i Hercegovine, odakle se pruža fenomenalan pogled na Maglić, Volujak, Durmitor, Zelengoru, Jahorinu, Perućicu, kanjon Sutjeske…. Od Prijevora imamo oko 2 sata lagane šetnje do Trnovačkog jezera.

Trnovačko jezero je nestvaran prizor koji osvaja na prvi pogled a sa tim utiskom nestaju sav umor i trud koji je vrijedilo uložiti da se do njega dođe. Voda je kristalno čista, oni hrabri mogu i da se okupaju. Trnovačko jezero zovu jezerom zaljubljenih a razlog je njegov oblik. Ono je u obliku srca.

Pored ovog prelijepog jezera je predviđen ručak (lunch paket).

Posljednja lokacija koju posjećujemo je Dolina heroja – Tjentište, nekadašnji veliki turistički centar sa bogatom kulturno-istorijskom zaostavštinom. Naravno, obavezna je i posjeta spomeniku Herojima bitke na Sutjesci, kao i obilazak nekadašnjeg najvećeg otvorenog bazena Evrope na Tjentištu. Slijedi povratak u rafting centar.

Quick Info

  • Cijena 50€
POZOVITE NAS

Aranžman obuhvata

Aranžman ne obuhvata

Ostale avanture