Overview

U ovu ponudu su uključena 3 noćenja, 8 obroka, rafting spust i dvije nezaboravne žurke uz muziku uživo

Rezervacije su počele, te svoje mjesto rezervišite na vrijeme!

 

Prvi dan:

Dolazak u rafting centar u vremenu koje vama odgovara. Check in je od 14h. Smještaj u bungalove ili sobe. Slobodno vrijeme za druženje i upoznavanje.

Večeru služimo od 20:00h – 23:00h. Prvo veče na meniju je meso sa roštilja. Za one koji ne vole roštilj imamo u ponudi i gulaš. Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane ili ste vegetarijanac, vegan… molimo vas da nam to napomenete prilikom rezervacije aranžmana ili najkasnije prilikom prijavljivanja na recepciju. Vikendom, odnosno petkom i subotom organizujemo muziku uživo. Noćenje.

Drugi dan:

Okvirno vrijeme doručka je oko 9h. Imaćete priliku da probate specijalitete sa našeg podneblja, domaću hranu iz obližnjih sela - domaću pršutu, kobasicu, naše čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romanijski kajmak…

Nakon doručka podijeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svu opremu oblačite preko kupaćeg kostima ili šorca.

Vožnja od našeg kampa do početne tačke raftinga traje oko sat vremena.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćelije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih ćete doživjeti pravi osjećaj avanture i adrenalina.

Negdje na polovini spusta napravićemo pauzu i vidjeti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“, odnosno da se okupa u ledenom vodopadu čija temperatura iznosi jedva 5 °C.

Takođe, imaćete priliku i da se okupate u rijeci Pivi - rijeci nevjerovatno čiste vode. Nakon raftinga rijekom Tarom, do našeg centra, nastavljamo rijekom Drinom.

Nakon nekih 2-5 sati, koliko traje sam spust, dolazimo u podnožje rafting centra. Slijedi razduživanje opreme i topla voda, koja će vam posle hladne vode rijeke Tare, neizmjerno prijati.

Ručak služimo po povratku sa raftinga. Za ručak ćete imati priliku da probate domaću teleću čorbu, svježu seosku salatu a kao glavno jelo tu je teletina ispod sača sa krompirom. Sva jela se spremaju na licu mjesta, u našoj kuhinji, od većinski organskih namirnica iz obližnjih sela. Za dezert služimo domaće kolače - kolač sa višnjama, oblande, pite sa orasima, čupavce…

Slobodno vrijeme do večere. Okvirno vrijeme večere je oko 20h. Za večeru je na meniju sveža pastrmka sa roštilja i  krompir salata.

Slijedi druženje uz logorsku vatru i muziku. Vikendom imamo organizovane odlične žive svirke. Vrijeme za dobro zabavu, pjesmu i igru. Noćenje.

Treći dan:

Prvi Maj - Doručak, mogućnost fakultativnog izleta, roštiljanje na našem kampu, odmor, a u večernjim časovima večera i muzika uživo! 

Četvrti dan:

Doručak i kraj avanture.

NAPOMENA: Smještajne jedinice u našem kampu, bungalovi i apartmani, opremljene su zasebnim kupatilima.

 

Opcionalno 50€ all inclusive domaća pića: Rakija, Vodka, Gin, Pelin, Vina, Pivo, Sokovi.

Quick Info

  • Cijena 170€
  • Rafting 25km
  • Noćenja 3
  • Obroci 8
POZOVITE NAS

Napravite rezervaciju odmah

Kliknite na dugme ispod kako biste direktno kontaktirali naše osoblje i rezervisali Vaš aranžman kod nas.

Aranžman obuhvata

Aranžman ne obuhvata

Ostale avanture