Overview

Rezervišite aranžman bez noćenja, a u cijenu je uključena Tara rafting avantura, oko 25km raftinga i obilan ručak po završetku. Sve ovo za samo 50€.

Aranžman je namjenjen posjetiocima koji su u škripcu sa vremenom i žele samo doživjeti rafting čaroliju.

Bez skrivenih troškova, sve takse te oprema i prevoz su uračunati u cijenu.

Po dolasku u naš centar  podijeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odijela koja su specijalno namijenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode rijeke Tare. Potrebne su vam i cipele tj. čizme, takođe napravljene od neoprena, prsluk za spasavanje, kao i kacige. Svu opremu oblačite preko kupaćeg kostima ili šorca.

Vožnja od našeg kampa do početne tačke raftinga traje oko sat vremena.

Nakon dolaska na Brštanovicu skiperi - vozači čamaca vas raspoređuju po čamcima gdje će vam održati kratak brifing odnosno kurs ponašanja na čamcu.  Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namijenjeni da izdrže razigrane bukove rijeke Tare.

Na svakom čamcu nalaze se nepropusne vreće u koje možete staviti neke osnovne stvari.

Savjetujemo da ponesete svoje GO PRO kamere. Ukoliko ih nemate, kamere možete iznajmiti od nas i zabilježiti nezaboravne trenutke na raftingu.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćelije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih ćete doživjeti pravi osjećaj avanture i adrenalina.

Negdje na polovini spusta napravićemo pauzu i vidjeti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“, odnosno da se okupa u ledenom vodopadu čija temperatura iznosi jedva 5 °C.

Takođe, imaćete priliku i da se okupate u rijeci Pivi - rijeci nevjerovatno čiste vode. Nakon raftinga rijekom Tarom, do našeg centra, nastavljamo rijekom Drinom.

Nakon nekih 2-5 sati, koliko traje sam spust, dolazimo u podnožje rafting centra. Slijedi razduživanje opreme i topla voda, koja će vam posle hladne vode rijeke Tare, neizmjerno prijati.

Ručak služimo po povratku sa raftinga.

Za ručak ćete imati priliku da probate domaću teleću čorbu, svježu seosku salatu a kao glavno jelo tu je teletina ispod sača sa krompirom. Sva jela se spremaju na licu mjesta, u našoj kuhinji, od većinski organskih namirnica iz obližnjih sela. Za dezert služimo domaće kolače - kolač sa višnjama, oblande, pite sa orasima, čupavce…

Quick Info

  • Cijena 50€
  • Rafting 25km
  • Noćenja 0
  • Obroci 1
POZOVITE NAS

Aranžman obuhvata

Aranžman ne obuhvata

Ostale avanture